Chcete mať prehľad v aktuálnych trendoch, získať užitočné biznis informácie alebo rady, ako byť úspešný? Príďte na naše bezplatné semináre, workshopy, prednášky, networkingové stretnutia, inšpirujte sa úspešnými podnikateľskými príbehmi.

    Pravidelne pre vás pripravujeme podujatia na aktuálne témy, ktoré sú určené pre nepodnikateľov i podnikateľov. Zaujala vás naša ponuka? Stačí si len vybrať:

  • 14.11.2023
    Bratislava (Ukončené)

    Branding a marketingová stratégia v kocke

    Každá firma potrebuje jasne zadefinovanú marketingovú stratégiu, aby mohla podľa nej pripravovať plány pre svoj rast. Počas troch dní získate informácie o tom, ako správne uchopiť branding svojej značky, ako si pripraviť marketingovú stratégiu a budeme sa venovať aj tomu, ako získať a udržať si klientov.

    Pre:
    Sídlo v BA kraji
    Podnikatelia do 3 rokov
    Podnikatelia nad 3 roky
  • 16.11.2023
    Bratislava (Ukončené)

    Ako na sociálne siete

    Chceli by ste sa vedieť orientovať v množstve sociálnych sietí a tiež ako ich čo najefektívnejšie využiť vo vašom podnikaní? Tak je náš workshop vhodný práve pre vás! Prejdete si základný prehľad sociálnych sietí, ktorý obsah je vhodný uverejňovať na jednotlivých sociálnych sieťach, a tiež ako ho prispôsobiť vašej cieľovej skupine, ale aj ako správne cieliť reklamu alebo ako použiť sociálne siete na komunikovanie značky.

    Pre:
    Sídlo v BA kraji
    Nepodnikatelia
  • 24.11.2023
    Bratislava (Ukončené)

    Ako sa v podnikaní dobre pripraviť na rok 2024?

    Čo odlišuje úspešných od neúspešných podnikateľov? Ktoré zásady treba dodržiavať, aby firma zdravo rástla a bola solventná a konkurencieschopná? Ako si nájsť čas na dôležité úlohy a ako ich odlíšiť od tých nedôležitých? Seminári vám dá praktické návody ako sa na rok 2024 dobre pripraviť a ako dosiahnuť stanovené ciele tak, aby firma fungovala podľa predstáv majiteľa

    Pre:
    Sídlo v BA kraji
    Podnikatelia do 3 rokov
    Podnikatelia nad 3 roky